Ilgili alt forum kategorilere eklenmistir@SheqiL eğer dövmesen birde haberler bölümünün olduğu yere
Makaleler ve Köşe yazıları
Diye bir bölüm açarmısın![]()
İşte bazı insanlar düşünmüyor bunu.Buna inanılmaz üzüldüm çünkü emek sonuçta![]()
Herşeyin hayırlısı olsun ben çok severim forumu kimseye karışmam etlisine sütlüsüne misali emeğime saygı olsun kafi sizde giden yöneticinizi silseydiniz neden koca forumu pireye kızıp yorgan yakmışsınızİşte bazı insanlar düşünmüyor bunu.
Sen bir yer açabilirsin altı üstü bi kıçı kırık forum ama benim yöneticimi bana ve yöneticime sormadan kendi forumuna götürüp üstüne ertesi gün benide davet edersen kusura bakma sen emek nedir bilmezsin.
Bende üzüldüm şahsen hala üzgünüm yoksa buraya üye olup konu vs açıp destek olmazdım. Sadece bazı şeylere kızıp bazı şeylerden uzak kalmak için buradayım ama yarın ne olur bilemeyiz
Ben orayı onun için aktif etmiştim. Silmek yada gitmesi mesele değildi. Mesele benim haberim olmadan gitmesi idi. Yoksa kimse kimseyi zorla tutmazHerşeyin hayırlısı olsun ben çok severim forumu kimseye karışmam etlisine sütlüsüne misali emeğime saygı olsun kafi sizde giden yöneticinizi silseydiniz neden koca forumu pireye kızıp yorgan yakmışsınız
gunaydin caliskan kadinGünaydın BF
@SheqiL tarih formumuz yokmuydu bizim bulamadımda
Çok sevinirim daha derli toplu olurZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.olarak gozukmekte fakat normal Tarih kategorisi yok dilerseniz acabilirim?