Eski forumcumusunuz acaba bilgisiniz ondan sordumAynen Bu arada senin profil konumunda Ankara yazıyor. Sakıncası yoksa neresinden Ankara nın
Eski forumcumusunuz acaba bilgisiniz ondan sordumAynen Bu arada senin profil konumunda Ankara yazıyor. Sakıncası yoksa neresinden Ankara nın
Eskiyim evet hatta cumartesi günü kendi forum sitemi birine kızıp komple sildim yaklasık 4000 konu ve 22 bin mesaj ile beraberEski forumcumusunuz acaba bilgisiniz ondan sordum
Buna inanılmaz üzüldüm çünkü emek sonuçtaEskiyim evet hatta cumartesi günü kendi forum sitemi birine kızıp komple sildim yaklasık 4000 konu ve 22 bin mesaj ile beraber
İşte bazı insanlar düşünmüyor bunu.Buna inanılmaz üzüldüm çünkü emek sonuçta
Herşeyin hayırlısı olsun ben çok severim forumu kimseye karışmam etlisine sütlüsüne misali emeğime saygı olsun kafi sizde giden yöneticinizi silseydiniz neden koca forumu pireye kızıp yorgan yakmışsınızİşte bazı insanlar düşünmüyor bunu.
Sen bir yer açabilirsin altı üstü bi kıçı kırık forum ama benim yöneticimi bana ve yöneticime sormadan kendi forumuna götürüp üstüne ertesi gün benide davet edersen kusura bakma sen emek nedir bilmezsin.
Bende üzüldüm şahsen hala üzgünüm yoksa buraya üye olup konu vs açıp destek olmazdım. Sadece bazı şeylere kızıp bazı şeylerden uzak kalmak için buradayım ama yarın ne olur bilemeyiz
Ben orayı onun için aktif etmiştim. Silmek yada gitmesi mesele değildi. Mesele benim haberim olmadan gitmesi idi. Yoksa kimse kimseyi zorla tutmazHerşeyin hayırlısı olsun ben çok severim forumu kimseye karışmam etlisine sütlüsüne misali emeğime saygı olsun kafi sizde giden yöneticinizi silseydiniz neden koca forumu pireye kızıp yorgan yakmışsınız
Haklısınız ama inanın sizden fazla üzüldümBen orayı onun için aktif etmiştim. Silmek yada gitmesi mesele değildi. Mesele benim haberim olmadan gitmesi idi. Yoksa kimse kimseyi zorla tutmaz
Emek güzeldir Yeterki kıymet bilinsinHaklısınız ama inanın sizden fazla üzüldüm
Hayırlı cumalar sayın vekilimGunaydin nn mutlu sabahlar hayirli cumalar
Günaydın Dikmen kekliğiGünaydın BF
gunaydin caliskan kadinGünaydın BF
Günaydın patrongunaydin caliskan kadin
@SheqiL tarih formumuz yokmuydu bizim bulamadımdagunaydin caliskan kadin
Tarih ve Siyaset olarak gozukmekte fakat normal Tarih kategorisi yok dilerseniz acabilirim?@SheqiL tarih formumuz yokmuydu bizim bulamadımda
Çok sevinirim daha derli toplu olurTarih ve Siyaset olarak gozukmekte fakat normal Tarih kategorisi yok dilerseniz acabilirim?