Atarlı Sözler Kapak Laflar

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Sevgilisinin parası yok diye; Tokum diyen de var, Yokum diyen de...

Allah'a şükür sadece moralimiz bozuk! Karakterimiz değil...

Karakter Parayla Satilsaydi Hediye Alırdım BAZILARINA!

Okey Taşı gibiydin, İstedğim Taşdın; Ama Hep Başkalarındaydın ...

Sevdikleri için ölmeyi gözü almayanların, aldığı soluğun hükmü yoktur...!

Ekonomide büyük düsüs var mal ucuzken askta deger kalmadi..

Canımı yakacak kadar cesareti olanın, Sonuçlarına katlanacak kadar gücü olmalı..!

Kral Oldunuz Tacınız Yok Prens Oldunuz Atınız Yok, Mafya Oldunuz Silahınız Yok, Bari Adam Olunda Şerefiniz Olsun ...

Gözlerde ihanet varsa; Sözlerde Sadakat Aranmaz..!

Dost Kavgada, Aşık Vedada Belli Olur...

Yazmak tarzım değil, Ben sadece Çizerim..!

Bazılarının kardeşim deyişi; Bir fahişenin yapma deyişi kadar sahtedir..!

Hangi limana demir attıysak, g.t. başı oynadı martıların...

Hadi bu gece kaybettiklerimize içelim! Ben sana içeyim, Sen şerefine...

Öleceğiz bir gün gömecekler! Bir kaç gün övecekler, Sonra kalan malı bölecekler. Hatta memnun kalmayıp sövecekler...

Ooooo, giymişsin ''Şerefsizliği'' yine üstüne!!! Hep söylüyorum, bu kadar şık olmana gerek yok diye...

Tam diz çöktürecektim 2 hecelik adına, Paşam! Şiir yazılmaz dediler 3 kuruşluk kadına !

hayat başladıgı yerde biter! ebe tokatı nereye atarsa, imam pamugu oraya tıkar..!

Başkalarına müsaitsen, Beni meşgul etme..!

Belki hokabaz sihirbaz deyilis ama cok şey kaybettik...

Biz kimsenin canınını yakmadık! Onlar bizim ateş olduğumuzu bilerek geldiler...

Dostunu da, düşmanını da kendin seçtiğin zaman Güçlüsündür..

Tilkiyi canından eden parlak postudur, İnsanı canından eden Kahpe Dostudur..!

Şerefsizliğin son moda olduğunu bilirdim de, Senin modayı bu kadar yakından takip ettiğini bilmezdim..!

Hani Diyolarya Bir Konuşsam Derinden, Dağlar Oynar Yerinden Diye.. Bizde Öyle Değil, Biz Bir Konusuruz Derinden , Kimse Kalkamaz Yerinden !! ...

Hiç Kimse Vazgeçilmez Değildir Vazgeçtiklerim Bunu İyi Bilir...

Üstümü boşuna Arama memuR amcaa, Herşey KafaMDa... !

Oyuncagın bile bir gururu var. HAketmedigi şekilde oynarsan kırılır! Diyecegim o ki küçügüm; Büyüme! Seninde kalbin kırılır...

VARSİN YINE SEREFE DIYE KALKSİN KADEHLER BOŞKOY BEN HEP SENIN ŞEREFSIZLIGINE KADEH KALDİRİYORUM!

Annen Sorarsa Eğer 'Kirli Neyin Var' Diye ; 'ŞEREFİM' Diyeceksin Unutma . . !

bir ambulansın siren sesi gibiydi gidişin, yol vermekten başka çarem yoktu güzelim..

Hani Benden Daha Güzelini Bulamazsın Demiştin Ya , Buldum İşte Kafamın Güzelliği Sana Bin Çeker . . !

Hakim bey bunuda yaz; "Umuda kelepçe vurulmaz!"

Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı; Sıkıntı yok , bizde zaten Kırmızı'da hiç durmadık . . !!

Dıyorkı sana Baglanmaktan korkuyorum, bende dedımkı tamam ozaman tasmanı cıkartımde gıt

Şerefin kadar konuş desem sonsuza dek susacak insanLar tanıyorum!

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Eski sevgiliye ve sizi terk eden sevgilinize yazılabilecek en kapak sözler burada.

Benim bir arkadaşım vardı.Sevgilisine çok güveniyodu.O bana yanlış yapmaz beni asla terketmez diyodu.Sonra evlendiler bi sıkıntı yok yani.

Hayallerimizin daha ilk raund da havlu attığı bir yaşamın içindeysek eğer, ruhların bedenleri terketmesi kaçınılmaz olur.

Ayrılıktan sonra, kalbini bir müddet ilişkiye kapatmak yalnızlığı değil; asilliği gösterir.

Sevdiğin adama kalbini ver. Adamsa başka birşey istemez zaten .

Bir tırnağı kırıldı diye 9 tırnağına birden kıyabilen bir kızın, kalbi kırıldığında neler yapabileceğini siz düşünün.

Bizim Kurduğumuz Hayallerde öLüm Yaşadığımız Hayatta Ölümün Kendisi Vardır.

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Parazit yapma çekil aradan çorap niyetine giyerim seni.

Kadın; bilene "nefes", bilmeyene "nefs"tir.

Eskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir kibrit bile çakmam.

Lafımla Bu Alemi titretirim şeklimle herkese önünü ilikletirim..

Hani 'susma ,sustukça sıra sana gelecek' diyorlardı; konu mutluluktu ve biz hep sustuk sıra bize gelsin diye.

Sevgili ol , hayatım ol , herşeyim ol ama en önemlisi arasıra sırtımı yaslayıp derin bi nefes alabileceğim ağaç gövdesi ol.

Bir erkeğin uzun süredir çıktığı biri yoksa, aklından çıkmayan birisi var demektir.

Maksat sevgili uğruna ölmek değil uğruna ölünecek birsevgili bulmaktır.

Sen dünyada herhangi birisin;ama herhangi biri için dünyalara bedelsin. suçun seni sonsuza kadar sevmem.cezan ise bunu sonsuza kadar bilmemen.

Bizim gecelerimizde Kavga Sabahlarımızda Adres Sorma Vardır.

Nur içinde yat kalbim, Ben katilini çok sevdim

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Buda sana kapak olsun tarzında on numara beş yıldız koyucu sözler

Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan

Sevgiye Sınır.DostLuğa Fiat bicmedik Sevdayı Cepte DeğiL Aşkı Yürekte arıyorum.

Suskunluğuma bakıpta seni unuttum sanma,şu dünyada özlediğim biri

Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun.!!

bırakıp giden bir gun dönmek ister !! bırak dönsün ne kaybettiğini görsün…

Özür dilemek de basittir, kalp kırmak da… Ancak ikisi arasındaki enerji çok farklıdır; birisi fetheder, birisi zulmeder

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş

Hani çok su verince ölürmüş ya çiçekler, Birisinide çok sevince bırakıp gidiyormuş meğer…

Arkanı dönmeyi başarabildiğin rüzgarlara; Yüzünü döndüğünde nefessiz kalacaksın!!

Dönüp bi an geçmişi anımsadığında canın çok acır.. Ama nafile Geçmiş olsun lafı binlerce kez kulaklarında yankılanır…

Anlamı Yok Doğan Hergüne Lanet Bu cocuk Sensiz Yapamadı AFFET

Herzaman seninleyim dediğin gün bile yanımda yoktun

Eski sevgiliyle barışınca,Kaldığınız yerden değil,Kandığınız yerden devam edersiniz ancak.

varsa oda sensin.Yanımda olmasan bile yüreğimde hep benimlesin.Unutulmayacak kadar değerlisin…

Laftan anlamayan insanların üstüne basıp Bak Üstüne basa basa söylüyorum diyesim var

Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat.

Haketmeyen sevgilinin uğruna, Göze aldığın Kahır ve çektiğin Sabır; sonunda ellerinden, varolan sevginide alır.. Gençliğinide..!

Erkek senin gibi manitam olsun 10 milyar borcum olsun bee.. Kız : napayım ben seni o kadar borçla gerizekalı.

Kimse bize masal anlatmasın… Çocukkende dinlemezdik..! Seviliyorsak gurur duyarız.. Sevilmiyorsak saygı duyarız

Konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Register Log In