Atarlı Sözler Kapak Laflar

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Dünya fani, sen yabani.

Ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça.

Senin bir melek olduğunu sanmıştım, ama azrailinde bir melek olduğunu unutmuşum...

Verecek canın olduktan sonra, alacak çok şeyin vardır...

Havada rüzgar var ama, sende fırtına esiyor...

Öküz altında, buzağı aranmaz...

Her aşk bitki isimleri ile başlayıp, hayvan isimleri ile biter...

Küçümseme kimseyi, noktada küçüktür, ama bitirir cümleyi...

Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...

Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz.

Yaşam bir alfabeye benzer. Bu alfabede ister ünlü ol, İster ünsüz yeter ki karaktersiz olma!

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Kız Kulesi Gibi Ortada Bıraktın Beni ..

Hani Olurda Birgün Bir Sandala Binipte Gelirsen Yanıma,
Unutma!
Bütün İstanbul Aşık Artık Bana ..

Dünyadaki en saf insan olduğunu iddaa eden kişiler, aslında şeytana danışmanlık yapabilecek kapasitede kişilerdir. Unutmayın...

Senin gibi olmak vardı ; ama Allah beni 'insan' olarak yarattı

Reçetene '' yol '' yazıyorum , hergün alırsın

Yokluğun bilinçaltımdayken , varlığın kimin altında merak ediyorum

‎'' Erkek değil mi hepsi aynı " diyen kızlar ; " Düzgün olsaydınız da bütün erkekleri tanımasaydınız "

‎'' Benden daha iyisini bulamazsın diyen sevgili ,ne gemiler yaktım ,kıçı kırık bir sandalın lafımı olur sandın ''

‎'' Peşimden koşan çok diye sevinme, iktisat derki; fiyat düşünce talep artar ''

‎'Hayat Seni Öyle Bir Noktaya Getirir Ki; Kendini Sevdiklerinle Savaşırken, Nefret Ettiklerinle Sevişirken Bulursun .. !

Güvenmek istiyosan merakını. sevmek istiyosan öfkeni kontrol et..bunları yapamıyorsan susmayı dene..o da olmuyorsa gitmeyi

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
İlk adımı kız atmaz. Trip atar, tokat atar, göbek atar ama ilk adımı atmaz olum öğrenin bunu.

Kadınların kaybetmekten hoşlandığı tek şey kilodur.

Uzayda iki farklı noktayı birleştiren şeye doğru parçası denir, dünyada menfaat.

Canım sen vücudunun su ihtiyacını tükürdüğünü yalayarak mı karşılıyorsun?

İtiraf ediyorum panik yatak var bende. Yataktan ayrılırken kriz geçiriyorum.

Bir kadın pardon, anlamadım? diyorsa bu, söylediğin şeyi anlamadığı anlamına gelmez; sana değiştirmen için ikinci bir şans veriyordur.

Sana illa şiir mi yazayım? Caner gibi kafamda bardak kırsam olmaz mı?

Her boku yiyip kokoreç yemeyen kızları anlamıyorum!

Teyze anne yarısıdır.. Halamın ise bıyıkları olsa amcam olurdu.. Öyleyse traş olmuş amcam, teyzemin 2 katının görümcesidir.

Kıyafetleri sandalyeden yatağa, yataktan sandalyeye hergün üşenmeden fırlatan bi ben değilim biliyorum.

Ve usulca fısıldadı zaman: Her bokuda bana bırakma, çabala biraz gerizekalı.

Sütyenle fotoğraf çekinmeye utanıp, bikiniyle çekindiği fotoğrafı kapak fotoğrafı yapan hatunun olayını biri bana açıklasın.

Kıskanmayan erkek, kendini güldürebilen erkeklerden hoşlanır.

Dün gece resmini öptüm de yattım -Cengiz Kurtoğlu
Dün gece profiline baktım da yattım -Ben

Para ile saadet olmazmış, aşkım sinemaya gidelim, aşkım yemek yiyelim, aşkım bi şeyler içelim hepsini devlet karşılıyo sanki.

Elektiriğin gittiğini unutup düğmeye bastıktan sonra tekrar basıp; Ulan şimdi bu açık mı kapalı mı? hissi diye de bir şey var.

Hmm ii peki ok tmm sen blrsn. (Kurbanını yavaş yavaş, kıvrandırarak öldüren tribal zehir)

Ben misafir için saklanan abur cuburu bile bulmuşum, gerçek aşkı mı bulamıycam?

Profiline vesikalık koyan amcayla dalga geçiyorsunuz ama adam ne yapsın O yaşta aynadan fotoğraf mı çekilsin? Ben anlıyorum seni amca.

Kaldırım taşları sökülüyor mu? bilmem kaçıncı asfalt dökülüyor mu? O zaman 75. The Belediye Games başlasın.

Arkadaşlar, bugünkü hava durumunu veriyorum : Mini mini bir kıç donmuştu.

Yemesi kolay diye peynirin bile kremini alan insanım. Bir sevgilim olsa aldatmak icin uğrasmaya üşenirim. Merhaba kızlar.

Pandora'nın kutusu bizim evde olsaydı, içinde salça olurdu kesin.

Heyecan mı istiyorsun? Pin kodunu 2 kere yanlış gir.

Ankaralı bir düşünür der ki:
La sizde notaysa, bizde yaşam tarzıdır.

Bu soğuk havalarda insanın ya atkısı olmalı, yada aşkısı.

Kargo diye bi grup vardı onu adrese teslim ettiler galiba, hiç sesleri çıkmıyor.

Türkiye için içlik vakti.

Annemin kahvaltıda yenir ümidiyle aldığı gül reçeli, 22 haftalık yenilmezlik serisini sürdürüyor.

Yalnızlığın tek iyi yanı dışarıdayken soğuk havalarda mesaj atıcam derdinin olmaması, eller cepte oh sıcacık mis gibi.

Ben güzele güzel demem. Sende deme. O da demesin. Kudursun düdük.

Mutlu olmaya çalışmayın, çalıştığınız yerden sormuyolar.

Bir kadın susuyorsa, o anın tadını çıkarın. Niye felsefe yapıyosunuz arkadaş.

Anneme Tac Mahal sarayını bile verseler, ilk işi balkonları pimapenle kapatıp salona katmak olur.

Dışarda resmen buzul çağı yaşanıyor. Az önce bi eskimo camı tıklatıp elindeki balıkları gösterdi. Elimle tokum işareti yaptım. Komşu işte.

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Sevdiğin kadına sahip çıkamıyorsan, Annenle güne gideceksin paşam..

Piyangonun sana çıkmadığına çok şaşırdım. Halbuki bütün numaralar sendeydi..

Siz nasıl ‘rol yaparsanız, bende öyle ‘senaryo’ yazarım. Sıkıntı yok..

Kim demiş erkek dayıya çeker diye! Bazı erkekler var aynı halası!

Ben kendi kusurlarımla dalga geçen bir insanım. Senin sokmaya çalıştığın lafa mı üzülecem..

Bağlanmaktan korkuyorum dedi. Tasmasını çıkardım gitti..

Kendini beğenmiş insanları severim. Hiç kimsenin beğenmediği bir şeyi beğenmek, ayrıcalıktır..

Trip atmasın, dırdır etmesin, hep elimin altında olsun, nazlı nazlı süzülsün istiyorsanız, balık alıp besleyin..

Eski sevgilimin yeni sevgilisine soruyorum antikacımısın?

Defterini dürdüğüm insanların muhasebesini tutmuyorum. İade faturasını kesip, hatalı mal olarak iade ediyorum..

Wi-fi görmüş telefon gibi her önünüze gelene bağlanmayın..

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Yaşadığım Acıları Anlatsam Sana, Ne Aklın Alır, Ne de Hayalin Kalır. O Yüzden Dokunma Bana Dostum, Benim Her Yanım Kahır...

Hayat;sokak çocuğunun cebi kadar boş,öznesiz bir cümle kadar değersiz ve senin bana "Naber" soruna"İyilik" dediğim kadar yalan..

Aşk sakızdan çıkan sözler kadar basit olmaya devam ettikçe, İnsanlar da onu çiğneyip tükürmeye devam edecekler

Kabiliyetsiz olmak bir kusur değildir... Ama karaktersiz olmak çok büyük bir kusurdur.

Allahım beni öyle bir son bahar ayazında canımı al ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamasın…

Sabıkalı Olsada En İnceden Gülüşler . .- Yalan Dünya'nın Senaryosunda , Bize Hayatı Kova'lamak Düşer...!

Onurlu olmak isteyince yalnız kalmaktan başka çıkar yol kalmıyor...

sen şu an senin gibilerini cebimden çıkarırım havasındasın. Oysaki unuttuğun bir şey var ben senin gibilerini cebime bile koymam..

Elden düşme sevdalar değil istediğim.Ya yüreğinin sahibi olmalıyım yada hiçbirşeyin.Yüreğinin sahibi değilsem,önemi yok birşeyin

Yansın dünya çok umrumda Dönüp ardıma bakar mıyım Sonun gelse şifam sende deseler bile, dönüp seni arar mıyım

Ne kadar yürürsen yürü; arkanda bıraktığın yol kadar güçlü, ve henüz yürümediğin yol kadar zayıfsın."

Değer Verdiğin İnsanların Verdiğin Değere Layık Olmadıklarını Anlarsan, Sen Üzülme, Bırak Layık Olamadıkları İçin Onlar Üzülsün.

Parmak uçlarıma kadar incindim. Gelmen neyi değiştirir? Ben yalnızlığın sırat köprüsünden tek başıma geçtim.

AcıLar Karşısında Metin oL, BeLaya Düşersen Cesur oL, Hakkın YeniLiyorsa Asi oL,Hepsi Başına Birden qeLirse ALLAH'a Emanet oL.

Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, Neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın.

Hayvan olmak istiyorsan olabilirsin elbette. Bunun için insanlığın acılarına sırt çevirmen ve yalnızca kendi postuna özen göstermen yeterli.

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Benim yediğim pekmez gittiğim antep duvarda resmimiz alemde ismimiz var. Nihat Doğan

VarSa AtaRım CezAmI YataRıM. . . Ne AlaYıNa GidEr Nede KıRaLıNA AlaYıda AyAma GeLsİn KIraLıDa. . . (;

Kırdım Diyorsun Zincirlerimi... Evet Köpekte Çeker Koparır Zincirini, Kaçar Gider... Ama Halkalarını Hep Boynunda Taşır !!

Sitem etme Allaha günahkar olursun, gönül verme kuluna isyankar olursun.

SuskunLuğuMu HaFiFe ALMa; koNuşuRSam ağıR geLir kaLdıramzSın..!!!

Kaderimizde Varsa Genç YaşTa Kefen Giymek ; Geri viTes Nedir BiLmez Bu Deli Yürek

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Sen benim yerime bir başkasını Koyabilirsin ! Ama o Başkası Benim sana koyduğum gibi koyamaz. .

Bana yoL vermeden önce sana verdim yoLLarda yürümesini öğren..

Kaldırımları üzerimize Yorgan Gibi Çektik.. Bize bir adım
gelene biz On adım Gittik.. Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek.. Kolay
mı Bu dünyada Serseri Damgası yemek.. Kolay mı ki sence sevilmeden sevmeK!

Her Ne Kadar Kabadayılıkta Gözüm Olmasada, Dalımı Kıranın Ağacını Kökten Sökmesini İyi Bilirim.

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir Unutma ! Bugün hayat veren su, yarın seni bile boğabilir..

Benim sürdüğüm hayatın geri vitesi yok. Geçmişimi sadece dikiz aynasından seyrediyorum (;

Hayatı Torpilli Yaşıyanlardan Değilim .. Sadece Herşeye Rağmen Gülmesini Biliyorum

Yıllar geçse de üstünden , bitmeyecek bende ki sen

Ne Kimseyi Takarım, Ne de Canımı Sıkarım. Keyfime Bakar, Hayatımı Yaşarım

Bana Kimse yaşamak İstediğimi sormadı . 0 haLde kimse , Bana nasıL yaşamam gerektiğini ~ S ö y L e y e m e z . ! ,)

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Buda sana kapak olsun tarzında on numara beş yıldız koyucu sözler

Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan

Sevgiye Sınır.DostLuğa Fiat bicmedik Sevdayı Cepte DeğiL Aşkı Yürekte arıyorum.

Suskunluğuma bakıpta seni unuttum sanma,şu dünyada özlediğim biri

Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun.!!

bırakıp giden bir gun dönmek ister !! bırak dönsün ne kaybettiğini görsün…

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş

Hani çok su verince ölürmüş ya çiçekler, Birisinide çok sevince bırakıp gidiyormuş meğer…

Arkanı dönmeyi başarabildiğin rüzgarlara; Yüzünü döndüğünde nefessiz kalacaksın!!

Dönüp bi an geçmişi anımsadığında canın çok acır.. Ama nafile Geçmiş olsun lafı binlerce kez kulaklarında yankılanır…

Anlamı Yok Doğan Hergüne Lanet Bu cocuk Sensiz Yapamadı AFFET

Herzaman seninleyim dediğin gün bile yanımda yoktun

Eski sevgiliyle barışınca,Kaldığınız yerden değil,Kandığınız yerden devam edersiniz ancak.

varsa oda sensin.Yanımda olmasan bile yüreğimde hep benimlesin.Unutulmayacak kadar değerlisin…

Laftan anlamayan insanların üstüne basıp Bak Üstüne basa basa söylüyorum diyesim var

Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat.

Haketmeyen sevgilinin uğruna, Göze aldığın Kahır ve çektiğin Sabır; sonunda ellerinden, varolan sevginide alır.. Gençliğinide..!

Erkek senin gibi manitam olsun 10 milyar borcum olsun bee.. Kız : napayım ben seni o kadar borçla gerizekalı.

Kimse bize masal anlatmasın… Çocukkende dinlemezdik..! Seviliyorsak gurur duyarız.. Sevilmiyorsak saygı duyarız

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Suskunluğum asaletimdendir! Her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında... Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye!

Bir köşede çarpışacağımızı bilsem, dünyanın yuvarlak olmadığını bir günde ispatlarım

Dünya delikanlı olsa, senin gibi yuvarlak olmazdı.

Cesareti olmayan insanlar, hayatı coğrafya dersi kıyamında yaşar.

Bazıları yoldan çıksa bile araziye uyum sağlar.

ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!

Yalanlarla dolu bu kocaman dünyada Beni yalansız sevdiğin için teşekkürler Baba♥

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Takmıyoruz kafamıza bakıyoruz yolumuza...takan varsa kafasına hadi baksın dalgasına...

bin kere sorulsada aynı soru aynı cvpı vercek curettın olmasıdır en zoru....!!!

Şekil yapıp kafa tutmak Senin için Tarzsa , Seni ŞekiLden Şekile sokup Ayar vermekte Benim için Farzdır ;]

Öyle birini sev ki Çünküsüz olsun.. Elini uzattıgında tutacagın kadar yakın degil, yüreginde hissedecegin kadar yakın olsun.. Öyle hisset ki onu gözlerinde deniz dalgalansın.. Öyle düsün ki onu yanlızlık pılınıpırtını toplasın.. Ona sevgini öyle anlatki ne yıldız gökyüzünde kalsın ne dalgalar sahile carpsın.Öyle anlat ki SEVDANI kalbi sadece SANA atsın..

Yalan Olsaydı Sözlerim , Ağlamazdı Gözlerin , Bunu Her Zaman Söylerim Seni Unutmak İçin Sevmedim.

farkımı fark edenler senden farklı farkımı fark etmedın ya farketsende farktmez....!

2 qün mutLuysan . 3. qün deiLsndiR . '' Unutma '' bu hayatın TemeL FelsefesidiR.

Ben huzur aradım sen kusur, Şimdi bensiz Kuduur!

kuм gißi kuЯu..♥ Su gißi duЯu.. ♥ Sαиα teq Sözΰм ♥ I Ŀovє Чou

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Bazılarının kardeşim deyişi; Bir fahişenin yapma deyişi kadar sahtedir..!

Alttan aldık yeteri kadaar bundan sonra herkes ederii kadaar !!!

Kötü biri oldugumu söyleyenlerin hepsi; İyi niyetlerimin katilleriydi...!!!

Hayatım "Serdar Ortaç" şarkıları gibi; Hareketli ama Anlamsız...

Fazla merak etme. Bırak davul uzaktan çalsın..

Hayata küstüğüm felan yok. Sadece muhattap olmuyorum..! O kadar !

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Defol git" desen, "Ne zaman döneyim abi" diyecek insanlar var şu hayatta..

Topuklu ayakkabı giyinince kendini fıstık gibi sanan kızlar; o topukluları çıkarınca da yer fıstığına benziyosunuz

Kendi çocuklarının yemediği halt kalmadığında görmezden gelip, sizin tek hatanızda ortalığı ayağa kaldıranlara "Akraba" denir..

Gönlü yeten sever, cesareti olan söyler, saygısı olan dinler, anlayışı olan bekler...

Eşeğin eşeklik yapması; eşeğin adamlığıdır! Adamın eşeklik yapmasıdır asıl eşeklik olan...

Sahte dost “Sabun” gibidir; Elini yüzünü temizler ayağını kaydırır.

Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir.

İnsanların kötü olduklarını görmek beni şaşırtmıyor, ama bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce hayretler içerisinde kalıyorum.

Yüksekten düşenin parçası bulunur da, gönülden düşenin parçası bulunmaz (Hz.Mevlana)

İt diye aşağılanan hayvanın dostluğu; dost sandığınız insanların hayvanlığından daha iyidir.

Bazılarını affedecek kadar olgun, ama tekrar güvenecek kadar aptal değilim.

Tilkiyi canından eden parlak postudur, İnsanı canından eden Kahpe Dostudur..!

Ayaküstü sohbet ediyorduk; 'şuanda nerede olmak isterdin?' dedi; 'Umurunda' dedim... Sustuk...

Neymiş efendim kırılmış.. Ben geldiğimde çatlaktın zaten. Bana b.k atma lütfen.

Beni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı!

Overlok makinası bile ayağıma geliyorken; sen neyin tribindesin?

Kadının önüne Dünya'yı sersen; ”-Şu tarafa sersek daha iyi olmaz mıydı?'” der.

Kendini çok yükseklerde görenlere gülüp geçiyorum. Eğilipte inemiyorum seviyelerine haberleri yok.

Adam olana saygım sonsuz, ama kıvırana para takarım.

Hayvanlarla ugraşak vaktim olsaydı; veteriner olur seni tedavi ederdim.

Seninle ben bir çaydanlık gibiyiz; Ben üst kısmıyım, sen alt kısmı... Ben sensiz de demlenirim, ama sen bensiz ancak su kaynatırsın.

Kabiliyetsiz olmak kusur değilmiş, kusur karaktersiz olmaktaymış.

Bize diyorlar biz bu yollardan geçtik, bilmiyorlar ki biz bu yollardan vazgeçtik.

Haklısın sıfırın gücü yoktur ama dikkat et sıfırın kaybedecek bir şeyi de yoktur.

İnsanlar vardır sevgiye layıktır, insanlar vardır sevginin en yücesini versen yinede aşağılıktır.

Bana yol vermeden önce sana verdiğim yollarda yürümesini öğren.

Üflediğim anda söneceksin, beni sadece rüyanda göreceksin. Emin ol en mutlu günümde, en arka sıradan izliyeceksin.

Benim sürdüğüm hayatın geri vitesi yok. Geçmişimi sadece dikiz aynasından seyrediyorum.

Kendimi ne zaman nokta kadar küçük hissetsem, anlamlı bir cümlenin sonunda buluyorum kendimi.

Adamın dibi değil karekökü bile olsan, bir kadının ne istediğini anlamıyorsan zıkkımın kökü kadarsındır.

Biz ne ateşler gördük suyu görünce korkan, rüzgarı görünce cesaret alan, her ikisi de gidince kendi kendine sönen!

Yazmak tarzım değil, ben sadece çizerim!

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Kiminle güldüğünü unutabilirsin; ama kiminle ağladığını asla."

Bu kadar iyi niyetli olmayın; Çünkü en yakın bildiğiniz vefasız çıkabilir ve sizi düşmanlarınız değil de, dostlarınız yıkabilir…"

Sana değer verdiğim kadar bana değer vermezsen, seni siler atarım. Herkesin sabrının bir sonu var.

"Seni tanıyamıyorum artık.." derken ne kadar da haklıydın...Çünkü ben de seni tanıdıktan sonra kendime hiç rastlamadım...

“Dikkat et; “Ama”larla beni kaybettin, “keşke”lerle kendini mahvedeceksin.”

İnsan ulaşamadığı her şeyin delisi, ulastığı herşeyin de nankörüdür.

Vücuduma zarar veren alışkanlıklarımı terk etmem lâzım.. Seni mesela..

"İzin verdiğim kadar bilebilirsin beni, gerisi sadece zannettiklerindir."

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”

Bazı insanlar bulutlar gibidir, kaybolduklarında daha aydınlık bir gün olur.

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Peşinden koşacağımı düşünüyorsan, arkana bakma, hayaI kırıkIığına uğrarsın!

Benimde güIdüğüm zɑmɑnIɑr çok oIdu ve güIüşIerim bɑzıIɑrınɑ fɑzIɑsıyIɑ koydu!

Benden sana ne beddua geIir ne de dua bundan sonra, Tek bir diIeğim var sadece ne yaşattıysan bana, sende aynısını yaşa.

Bir zamanIar toz konduramadıkIarım, şimdi kirden görünmez oImuş!

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Tek Basima; Özgürüm - Güclüym - Mutluyum !

Dedilerki: Yasindan dahada olgunsun. Evet' dedim Cünki Büyüklük hep bende haldi !

Hayallerim bir gemi gibi karaya cökerken;tek yapabildigim sey seyretmekti !

Söylesene 'Seni seviyorum. Kelimesini daha kac kisiye söyledin benden baska?
Daha fazla kirletme 29 harfi ..

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Ayrılıktan sonra arkadaş kalmak isteyen sevgili,
Ya hala seviyordur ya da sadece acıyordur

Madem sevmiyordun,
ne diye bana gelecekten bahsettin?

Beklemek, şimdi hiç duymayan birine,
dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız.."

Sanıyorum ;
Hiç anlamadığım bir dil'de terk ediyorsun beni...
Ve hiç anlamadığın bir 'aşkla' konuşuyorum hep seninle

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür.

Adını duyunca değil, Yanında başka bir ad duyunca yanar aslında canınız..

Seni sevdiğimi anlayacaksın, sevmediğim zaman..

Her insanın aynalara göstermediği bir yüzü ve kimseye söylemediği bir hüznü vardır.

Kıskançlık felan değil ki bu. Benim olanı başkasıyla paylaşamam. O kadar

Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu.
Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum...

Oysa ne çok ağladım ben bir damla yaş dökmeden

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
!!!!..Ben en son güvenimi, beni yarı yolda bırakanda bıraktım .. Tahammülsüzüm, eyvallahım yok kimselere .. Samimiyetler sahte geliyor artık .. Ne insana nede insan görünümlü olanlara inanıyorum .. BAKIYORUM, SEÇİYORUM, GÜLÜYORUM, GEÇİYORUM....!!!

Hayat işte; Sen ona şiirler yazarsın, O gider başkasından masal dinler..

>Hiçbir “Ayrılık” Benim Ecelime Hükmedemez…
Gelen’le Doğmadım’ki, Giden’le Öleyim.!!

# İnsanın sigarası olmazda hani süngerine kadar çeker , Dudakları yanarda vazgeçemez ya öyle sevdim seni , Bir biranın vardır ya biteri , Bittiğini bile bile dikersin ya kafana , bir yudum daha diye beklersin ya . Öyle bekledim seni !
Şimdi salladım sigarayıda birayıda ne son çekişe muhtacım nede bir yudum biraya
Yakar yenisini çekerim açar yenisini İçerim !

Sen telefonun ucunda öksürsen benim canım yanardı.

Ne Seveni sevebiLdik, Nede Sevdiğimize Kendimizi SevdirebiLdik.. Ya Sevmesini biLemedik, Yada Haddinden FazLa Sevdik.. !

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI

SheqiL 

Belalim.Net ❤️
FORUM SAHIBI
Takım
Türkiye
Ben Huzur Perisi Değilim..Sadece Adımın Yansımasıyım..Sende Karanlıklar Prensi..Asla Atının Beyaz Olmasını Bekleme...Çünkü Bizim Hayatımızın Rengi Gri Değildi..!!

Bülent ersoyun makyajını yapmak için odasna giden 4badanacıdan 9gündür haber alınamıyomuş lan ;- ) : ) : )

>Hayat yolunda çıplak ayakla yürüme hayal kırıkları ayağına batabilir!!!

>Had¡¡ ¤rdan gózún d€¡l i¢¡n gúzel oL§unn

KaFAm KaDAr GÜzEl DEGİLsİn...

Ayrıldıktan sonra özür falan dileme benden . Beni kaybettiğine göre kesin özürlüsündür zaten ...

HAYALİMDEKİ SENİ GÖRSEN KISKANIRSIN...

Hayır çok sigara içmiyorum . Kokunu çakmağıma doldurdum . Seni özledikçe yakıyorum ...

benim nasıL yaŞadıqıMı Sen HayaL biLe EdemeZSiN ki....

Hiç gitmeyecekmiş gibi sevebilseydin Hiç sevmemiş gibi gidemezdin ...

Konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Register Log In