İlk adımı kız atmaz. Trip atar, tokat atar, göbek atar ama ilk adımı atmaz olum öğrenin bunu.
Kadınların kaybetmekten hoşlandığı tek şey kilodur.
Uzayda iki farklı noktayı birleştiren şeye doğru parçası denir, dünyada menfaat.
Canım sen vücudunun su ihtiyacını tükürdüğünü yalayarak mı karşılıyorsun?
İtiraf ediyorum panik yatak var bende. Yataktan ayrılırken kriz geçiriyorum.
Bir kadın pardon, anlamadım? diyorsa bu, söylediğin şeyi anlamadığı anlamına gelmez; sana değiştirmen için ikinci bir şans veriyordur.
Sana illa şiir mi yazayım? Caner gibi kafamda bardak kırsam olmaz mı?
Her boku yiyip kokoreç yemeyen kızları anlamıyorum!
Teyze anne yarısıdır.. Halamın ise bıyıkları olsa amcam olurdu.. Öyleyse traş olmuş amcam, teyzemin 2 katının görümcesidir.
Kıyafetleri sandalyeden yatağa, yataktan sandalyeye hergün üşenmeden fırlatan bi ben değilim biliyorum.
Ve usulca fısıldadı zaman: Her bokuda bana bırakma, çabala biraz gerizekalı.
Sütyenle fotoğraf çekinmeye utanıp, bikiniyle çekindiği fotoğrafı kapak fotoğrafı yapan hatunun olayını biri bana açıklasın.
Kıskanmayan erkek, kendini güldürebilen erkeklerden hoşlanır.
Dün gece resmini öptüm de yattım -Cengiz Kurtoğlu
Dün gece profiline baktım da yattım -Ben
Para ile saadet olmazmış, aşkım sinemaya gidelim, aşkım yemek yiyelim, aşkım bi şeyler içelim hepsini devlet karşılıyo sanki.
Elektiriğin gittiğini unutup düğmeye bastıktan sonra tekrar basıp; Ulan şimdi bu açık mı kapalı mı? hissi diye de bir şey var.
Hmm ii peki ok tmm sen blrsn. (Kurbanını yavaş yavaş, kıvrandırarak öldüren tribal zehir)
Ben misafir için saklanan abur cuburu bile bulmuşum, gerçek aşkı mı bulamıycam?
Profiline vesikalık koyan amcayla dalga geçiyorsunuz ama adam ne yapsın O yaşta aynadan fotoğraf mı çekilsin? Ben anlıyorum seni amca.
Kaldırım taşları sökülüyor mu? bilmem kaçıncı asfalt dökülüyor mu? O zaman 75. The Belediye Games başlasın.
Arkadaşlar, bugünkü hava durumunu veriyorum : Mini mini bir kıç donmuştu.
Yemesi kolay diye peynirin bile kremini alan insanım. Bir sevgilim olsa aldatmak icin uğrasmaya üşenirim. Merhaba kızlar.
Pandora'nın kutusu bizim evde olsaydı, içinde salça olurdu kesin.
Heyecan mı istiyorsun? Pin kodunu 2 kere yanlış gir.
Ankaralı bir düşünür der ki:
La sizde notaysa, bizde yaşam tarzıdır.
Bu soğuk havalarda insanın ya atkısı olmalı, yada aşkısı.
Kargo diye bi grup vardı onu adrese teslim ettiler galiba, hiç sesleri çıkmıyor.
Türkiye için içlik vakti.
Annemin kahvaltıda yenir ümidiyle aldığı gül reçeli, 22 haftalık yenilmezlik serisini sürdürüyor.
Yalnızlığın tek iyi yanı dışarıdayken soğuk havalarda mesaj atıcam derdinin olmaması, eller cepte oh sıcacık mis gibi.
Ben güzele güzel demem. Sende deme. O da demesin. Kudursun düdük.
Mutlu olmaya çalışmayın, çalıştığınız yerden sormuyolar.
Bir kadın susuyorsa, o anın tadını çıkarın. Niye felsefe yapıyosunuz arkadaş.
Anneme Tac Mahal sarayını bile verseler, ilk işi balkonları pimapenle kapatıp salona katmak olur.
Dışarda resmen buzul çağı yaşanıyor. Az önce bi eskimo camı tıklatıp elindeki balıkları gösterdi. Elimle tokum işareti yaptım. Komşu işte.