Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi İçin Malzemeler

Maximum 

EMEKTAR UYE

Maximum 

EMEKTAR UYE
Katılım
29 Haz 2023
Mesajlar
326
Tepkime puanı
166
Puanları
43
Konum
Belalim.Net
  • 4adetyumurta
  • 2yemek kaşığıtereyağı
  • 1tatlı kaşığıpul biber
  • 1çay kaşığıkarabiber
  • 1çay kaşığıkekik

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi Nasıl Yapılır?​

  1. Yumurtaları katı kıvamda haşlayın. Haşlanan yumurtaları soğuk suda birkaç dakika bekletin ve soyun.
    yumurta-kapama1
  2. Soyduğunuz yumurtaları boyuna 2 parçaya bölün.
    yumurta-kapama3
  3. Tavaya tereyağını alın ve eritin. Üzerine tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.
    yumurta-kapama2
  4. Yumurtaların kestiğiniz kısımları tavaya gelecek şekilde koyun tuzu ve baharatları ekleyin. Kızgın yağı bir kaşık yardımıyla yumurtaların üzerine sürekli gezdirerek 1 dakika kadar pişirin.
    yumurta-kapama4
  5. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
    yumurta-kapama5
 

Konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Register Log In
Üst