Neler yeni

Başına en çok dert açan özelliğin:

Milena

Forum Üyesi
Hepimizin karakteriyle savaştığı anlar var :) Zaman zaman yanıltacağını bilsen de taviz vermediğin özelliğini düşün..

Benim başıma dert açan ise sabırsızlık. Bazen beklemek olacağı zaten getirir, ihtimallerle savaşmak yorucu ve an' dan çalıyor..

GuLce 

EMEKTAR UYE
Bende tam aksine inanılmaz sabırlıyım işim gereği belki öyle ama çok şey kazandırdı bana .Denemelisiniz Sabır olayını sizi 3 level öne atıcaktır.Nacizhane fikrim tabi 😊

Milena

Forum Üyesi
Bende tam aksine inanılmaz sabırlıyım işim gereği belki öyle ama çok şey kazandırdı bana .Denemelisiniz Sabır olayını sizi 3 level öne atıcaktır.Nacizhane fikrim tabi 😊
@GuLce hanımcığım çok katılıyorum. İşim konusunda sabrım sonsuz, fakat duygusal konularda çaresizlik içinde beklemek hali bana uygun değil. Oysa biliyorum ki zaman ve koşullar beklediğim şeyi olgunlaştıracak, belki daha güzel bir başka şey sunacaktır. Kafamda ihtimallerle boğuşarak enerji kaybettiğim zamanlar olur. Duygusal anlamda karışıklık yaşatır :) Kesinlikle törpülemeyi denediğim, tavsiyenize katıldığım sorunsal.. :)

Oğuzhan 

Forum Üyesi
Yumuşak Huylu Olmam hep bu Huyumu Kullandılar :)

Konuyu görüntüleyenler