Malzemeler
1,5 su bardağı su
1 su bardağı mısır irmiği
Yarım su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
1 yemek kaşığı tereyağı
Bir tencereye sütü ve suyu alın. Kaynadıktan sonra tuzu ekleyin ve iyice karıştırın. İrmiği içerisine karıştırarak ilave edin. Koyu bir kıvama gelince ocaktan alın. Üzerine parmesan peyniri ve tereyağı ekleyin. Sıcakken dilediğiniz şekli verin ve hemen servis edin. Üzerini peynir rendesi ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
1,5 su bardağı su
1 su bardağı mısır irmiği
Yarım su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
1 yemek kaşığı tereyağı
Bir tencereye sütü ve suyu alın. Kaynadıktan sonra tuzu ekleyin ve iyice karıştırın. İrmiği içerisine karıştırarak ilave edin. Koyu bir kıvama gelince ocaktan alın. Üzerine parmesan peyniri ve tereyağı ekleyin. Sıcakken dilediğiniz şekli verin ve hemen servis edin. Üzerini peynir rendesi ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.